«

»

150 mobles recuperats gràcies a la DONATION ROOM de GSMA Mobile World Congress

GSMA Mobile World Congress és l’esdeveniment més important en l’àmbit de les telecomunicacions mòbils, que reuneix des del 2006 a Barcelona a les principals empreses i professionals del sector. En la seva darrera edició de 2016, Formació i Treball, la Fundació Amiga ha realitzat la primera col·laboració amb GSMA Mobile World Congress a través del DONATION ROOM . Aquest projecte solidari consisteix en la donació, per part de les marques expositores, del mobiliari utilitzat per al muntatge del congrés.

El material de la donació un cop recollit i classificat, va ser lliurat a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d’Entrega Social o bé distribuït a través de la xarxa de botigues “Botiga Amiga”; ambdues vies són gestionades per la pròpia Fundació. Els ingressos obtinguts d’aquestes botigues permeten mantenir la sostenibilitat econòmica dels programes de formació i ocupació que ofereix la Fundació, així com mantenir els llocs de treball que es dirigeixen íntegrament a persones en risc d’exclusió social (en els últims 12 mesos Formació i Treball , la Fundació Amiga va generar ocupació per a 257 persones en risc d’exclusió social).

El divendres 22 de juliol, la Fundació va ser convidada a l’acte de lliurament de la certificació de Carboni Neutral que va rebre el Mobile World Congress per part del British Standards Institute. En aquest acte també es va realitzar el lliurament de premis d’estands verds a: El Pavelló de Catalunya, Mobile World Barcelona Capital, La Comissió Europea. I un reconeixement al projecte solidari Room Donation.

 Photo credit GSMA

Felicitem al GSMA Mobile per aquesta iniciativa i pels certificats obtinguts. Des de la Fundació esperem continuar amb aquesta col·laboració en properes edicions del Mobile i així ajudar a millorar la vida d’un major nombre de famílies en risc d’exclusió social.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/150-mobles-recuperats-gracies-a-la-room-donation-de-gsma-mobile-world-congress/

2 comentaris

  1. Roberto Calatrava Matamoros

    Los f elicito
    y adelante FELicidades

    1. alexandra

      ¡Muchas gracias Roberto por su apoyo! Felices Fiestas en nombre de todo el equipo :)

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.