«

»

17 tones de roba recollida durant els 15 primers díes d’inauguració del servei!

Des de la seva posada en funcionament, el passat 15 d’octubre, el nou servei de recollida a domicili de roba usada ha rebut 1.042 peticions i ha recollit un total de 16.914 kg de roba.

Aquest nou servei de recollida porta a porta es va posar en marxa amb la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Barcelona. Amb aquesta nova modalitat de recollida, els ciutadans de Barcelona poden demanar que es passi a recollir la roba usada pel seu domicili -mínim de 2 bosses-, de manera gratuïta amb una trucada als telèfons d’atenció ciutadana: el telèfon del civisme 900 226 226 o el 010. La Fundació, com a membre de la Cooperativa Roba Amiga, s’encarrega de l’activitat de recollida i gestió de la roba.

La roba i complements tèxtils que es recullen amb aquest servei es duen a la planta de reciclatge de la Fundació, on se’n fa la seva tria segons estat, material i tipologia i es classifica segons el seu destí: reciclatge per a la producció d’altres materials o reutilització per a la venda i entrega social.

El servei de recollida de roba usada a domicili se suma als punts de recollida actuals: els contenidors de Roba Amiga, que són els contenidors taronja que ja existeixen a diferents equipaments i també a la xarxa dels 39 Punts Verds de la ciutat, on també es podrà portar la roba usada, com fins ara.

L’any passat, es van recollir 1.704 tones de roba a través dels contenidors de Roba Amiga. Amb aquest nou servei de recollida porta a porta, a més de facilitar als ciutadans la recollida, pretén incrementar la quantitat recollida selectivament d’aquest residu, i per tant assolir, també, un descens de la fracció de rebuig.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/17-tones-de-roba-recollida-durant-els-15-primers-dies-dinauguracio-del-servei/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.