«

»

Aquest divendres arrenca la “Transpirenaica Social y Solidaria 2014″

Enguany arrenquem de nou la Transpirenaica Social y Solidaria 2014, un projecte que té per objectiu donar visibilitat de manera simbòlica als esforços que s’han de realitzar per vèncer l’exclusió. Per a desenvolupar-ho s’aposta per fer una ruta transpirinenca, un camí que ens permeti afavorir la inserció social i aconseguir l’autonomia dels nostres joves.

Aquest 2014, i després de l’èxit de la prova pilot, convidem a persones, entitats i empreses que estiguin interessades en participar a que es puguin sumar a aquesta caminada.

La Transpirenaica Social y Solidaria 2014 engegarà el proper 14 de juny fins al 25 de juliol; com veureu és una activitat que es realitza en diferents dies i per tant disposa de diverses etapes. Des de la Fundació us convidem amb tota la il·lusió a sumar-vos a aquesta caminada de 800 km pels Pirineus, des del “Cabo Higuer” (oceà Atlàntic, Euskadi, País Basc) fins al “Cabo de la Cruz” (mar Mediterrània, Girona, Catalunya).

Si voleu més informació, podeu visitar la web http://transpirenaicasocialysolidaria.wordpress.com

Esperem entre tots i totes… aconseguir aquest gran repte!

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/aquest-divendres-arrenca-la-transpirenaica-social-y-solidaria-2014/

4 comentaris

 1. Lieven Sienema

  Hola Amigos!

  Soy Lieven, del hostal La Quadra en Macanet de Cabrenys! Mucha suerte, y sabeis que comparto con vosostros la pasion por el trekking!

  1. alexandra

   ¡Muchas gracias Lieven! ¡gracias por vuestro apoyo! ¡el proyecto ha sido todo un éxito para nuestros jóvenes!

   1. George

    Gracias por la referencia y ojale1 todo salga como esepran ellos y vosotros. Sere1 mucho me1s enriquecedor una vez que se compartan las ideas con la gente siempre es ased Besos y suerte

    1. alexandra

     Gracias George por los ánimos.

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.