«

»

Aquest Sant Jordi regala oportunitats!

Roses, llibres i molta cultura. Ja s’acosta el 23 d’abril, un dels dies més bonics de Catalunya, l’únic dia en què els llibres ocupen els carrers i on tot fa olor de roses. Per a molts de nosaltres, Sant Jordi és un dia especial, un dia que és sinònim de cultura, alegria, color, amor i primavera.

Des de la Fundació no ens podíem quedar amb els braços creuats i un any més posem a la venda les roses de Sant Jordi a les nostres botigues, les roses que canvien vides. El seu preu és d’1 euro i la finalitat de la recaptació és la inclusió de persones en situació de risc d’exclusió social. Una rosa és una oportunitat, de manera que us animem a ajudar-nos a generar oportunitats i, amb elles, obtenir grans somriures.

On comprar #unarosaunaoportunitat:

Barcelona:

  • Sibelius, 9 (Clot)
  • Garcilaso, 187 (Congrés)
  • Lledó, 6 (Gòtic)
  • Hospital, 89 (Raval)
  • Mare de Déu del Port, 337-339 (Sants)
  • Sant Ildefons, 20 (Cornellà de Llobregat)
Tarragona:
  • Apodaca, 12
Reus:
  • Prat de la Riba, 22

A més a més, aquest any engeguem un concurs per a tots els que vulgueu gaudir d’una experiència romàntica. Com? Amb un dinar molt especial per a dues persones al restaurant D’ins. Per què? Perquè sí, perquè és el dia dels enamorats i perquè volem que ho celebreu de la millor manera, oferint-vos allò que sabem que us encantarà.

Per participar és ben senzill. Només cal que acabeu la frase “Aquest Sant Jordi…” i ho publiqueu a Twitter, Facebook o Instagram etiquetant la Fundació. Ah, i no oblideu seguir-nos! D’aquesta manera, entrareu al sorteig d’aquest dinar romàntic per a dues persones i, de regal, un llibre i una rosa! Teniu temps de participar fins al diumenge, 23 d’abril, a les 23:59. Donarem a conèixer el guanyador el proper dilluns 24 d’abril al llarg del matí. Estigueu ben atents!

concurs sant jordi

Les xarxes socials de la Fundació:

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/aquest-sant-jordi-regala-oportunitats/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.