«

»

Áreas i Formació i Treball impulsen un nou projecte per facilitar la inserció laboral

El dilluns 12 de març, Pedro Fontana, President d’AREAS, Manuel Robas i Albert Alberich, respectivament President i Director de FORMACIÓ I TREBALL, han signat un ampli acord de col·laboració que té com a objetiu principal, la posada en marxa d’una ESCOLA D’HOSTALERIA bàsica, que pugui contribuir a la incorporació de col·lectius, especialment joves, al mercat de treball.

La posada en marxa d’aquesta Escola, respon a la necessitat, davant la actual crisis, de buscar noves eines, que contribueixin a la incorporació al mercat laboral de persones provinents d’àmbits socials especialment vulnerables.

AREAS, com a empresa líder del sector de la restauració a Espanya, actua constantement en la millora dels seus processos productius, en la formació del seu personal i fomentant el treball en equip, fet pel que aporta a aquest projecte els seus coneixements tècnics. Per la seva part

FORMACIÓ I TREBALL, disposa de l’equip, les instal·lacions i l’experiència de vint anys, en la formació de col·lectius en risc d’exclusió per a la seva inserció laboral.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/areas-i-formacio-i-treball-impulsen-un-nou-projecte-per-facilitar-la-insercio-laboral/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.