«

»

Amb la primavera, sumem més quilos de solidaritat

Arriba el bon temps i és moment de fer canvi d’armari. ¿T’hi apuntes?

La donació de roba, sabates i complements són accions que ajuden a canviar la vida de moltes persones. La suma d’aquests petits gestos ens ha permès, durant el 2014, fer entrega d’aquests productes a més de 3.800 famílies en situació de risc d’exclusió social, així com fer-ne distribució a botigues de segona mà per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables. El procés de recollida, selecció i distribució de les donacions és una eina que ens ha servit per donar sortida a moltes situacions en les que el treball d’alguna persona de la unitat familiar era imprescindible per sortir de l’exclusió.

Aquestes accions es poden fer a nivell particular i d’empresa, ja sigui dipositant la roba als contenidors taronges de la Cooperativa Roba Amiga, trucant al 900 226 226 o al 010 per concertar un dia i franja horària de recollida, o bé, en el cas de les empreses, instal·lant un contenidor de cartró a les seves instal·lacions.

Durant la campanya de Nadal hem aconseguit recollir 604.047 quilos de solidaritat. Aquesta suma neix de la roba que es disposita als contenidors taronges de Barcelona i Tarragona, més la roba recollida a domicilis, empreses i col·legis col·laboradors de l’Entitat. A més aquest any hem incrementat el número de campanyes de sensibilització desenvolupades, que han estat 112 centres en total (52 més que l’any passat).

Amb aquesta suma de gestos hem aconseguit mantenir i fer sostenible el projecte de recollida, recuperació i entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics, així com finançar els programes de formació i ocupació que desenvolupa la Fundació Formació i Treball.

Tu també pots formar part del moviment #FesRenéixerLaTevaRoba, t’hi apuntes?

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/arriba-la-primavera-i-fem-canvi-darmari/

2 comentaris

 1. vanessa

  Quiero formar parte de este proyecto laboral como lo podria realizar vivo en hospitalet mi número es 632275547 esp tener noticias suyas gracias

  1. alexandra

   Hola Vanessa,

   Agradecemos tu interés en formar parte del proyecto. ¿Nos podrías informar en qué sentido? ¿a través de voluntariado? ¿realizando algún itinerario con nosotros? En función de lo que sea te recomendamos que lo concretes y nos envíes un correo a fit@formacioitreball.org

   Saludos y hasta pronto,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.