«

»

Classe magistral de Cervesa amb alumnes i empresaris de la zona

Des de principis d’any ens hem aventurat en un nou disseny de la formació d’Auxiliar de Cambrer/a de sala que realitzem a D’ins, la nostra Escola-Restaurant, i que en aquest cas forma part del programa Impulsa’t (patrocinat per EDM, gestora independent líder a España). Entre els valors afegits de la nostra formació destaquen les col·laboracions que realitzem amb professionals i empreses del sector, convidant-los a participar com a ponents (de conferències o de monogràfics específics), assessors per als programes d’accés al mercat de treball, participants en programes de speed dating, entre d’altres.

Aquest cop hem comptat amb la presència d’un els nostres proveïdors, Estrella Damm, que al costat d’empresaris col·laboradors de la zona han realitzat una classe magistral de cervesa dirigida als nostres alumnes de sala. Aquest contingut forma part del curs, dins del mòdul de “Servei de Begudes”, i ha estat una gran oportunitat poder fer aquesta classe teoricopràctica de manera conjunta en què alumnat i professionals han pogut trobar-se i aprendre junts.

L’experiència ha estat molt satisfactòria, oferint una sessió molt dinàmica en la qual s’han tractat continguts des de la història de la cervesa fins als diferents tipus de cereals que s’utilitzen per elaborar-la, culminant la jornada amb “tirades” de cervesa realitzades pels propis professionals. Els empresaris convidats han creat un espai molt enriquidor en el qual s’han compartit experiències, dubtes i idees.

Esperem poder repetir l’experiència en pròximes edicions del curs, generant noves oportunitats i vincles entre l’Alumnat i els professionals que hi participen.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/classe-magistral-de-cervesa-amb-alumnes-i-empresaris-de-la-zona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.