Vols fer un donatiu?

Donacions econòmiques

Si vol col·laborar pot realitzar una aportació a través del següent número de compte:
 

ES82-2100-5000-53-0200068479

 

Informació d’interès: Pot deduir el seu donatiu en elmoment de realitzar el seu IRPF, segons la legislació vigent. Si ho requereix, sol·liciti el rebut omplint les seves dades en el següent formulari:  
 

Donacions de material

La Fundació rep aliments, robamobles i joguines per a aquests productes es facin servir en procesos de reaprofitament, recuperació i reciclatge fomentant la inserció laboral de col·lectius que pateixen especials dificultats per incorporar-se al mercat de treball.

El procedimient per a realitzar aquestes donacions ve determinat pel volum de la donació. La Fundació posa a disposició del donant una flota de vehicles per a poder procedir a les recollides, però, tot i això, moltes vegades, degut al volum de sol·licituds no ens és possible efectuar el transport en les dates requerides. És per aquest motiu que agraïm, sempre que sigui possible, que el propi donant porti la donació a les instal·lacions que li resultin més properes:

 

Pot sol·licitar el seu servei escrivint a fit@formacioitreball.org o trucant al telèfon 93 303 41 00, ext. 7001

 

Les recollides a l’àrea metropolitana de Barcelona es poden solicitar a través del telèfon del civisme de l’Ajuntament de Barcelona 900 226 226 o el 010.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/col%c2%b7labora/vols-fer-un-donatiu/