«

»

Col·laboració territorial impulsant la Formació

El passat dijous, vam signar un conveni de col·laboració entre la Secretaria d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Fundació Secretariat Gitano a Catalunya i la Fundació Formació i Treball per al reconeixement d’una acció formativa associada a l’obtenció del certificat de professionalitat d’activitats auxiliar de comerç (COMT0211) per a l’any 2014.

Amb aquest acord s’estableixen els termes de col·laboració entre el SOC, la Fundació Secretariat Gitano i la Formació i treball per al seguiment, control i reconeixement de l’acció formativa associada al certificat de professionalitat d’Activitats Auxiliar de Comerç.

Us adjuntem una fotografia de l’acte de signatura, d’esquerre a dreta, el Sr. Xavier Puig Vidal, Director Administratiu i Secretari del Patronat de la Fundació, el Sr. Joan Aregio i Navarro, Secretari d’Ocupació i Relacions Laborals del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la Sra. Carme Méndez López, Directora Territorial de la Fundació Secretariat Gitano a Catalunya.

Desitgem molta sort a la promoció d’alumnes que desenvolupen aquest programa formatiu; la formació teòrica es realitza a les instal·lacions de la Fundació a Sant Adrià i la pràctica es porta a terme a les empreses Conforama, C&A Modas i Supermercats Consum.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/col%c2%b7laboracio-territorial-impulsant-la-formacio/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.