«

»

Conveni entre Díns Garraf i l’Ajuntament de Vilanova amb el suport de Saica Natur

El 28 de març, Formació i Treball, a través de DINS Garraf, va signar amb l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú una ampliació del servei de recollida de cartró que es porta a terme al municipi des de l’any 2002. A partir del 23 d’abril, també es realitzarà la gestió, triatge i compactació del cartró municipal recollit en el recinte municipal del Punt Net.

La duració d’aquest conveni de col·laboració és de 5 anys prorrogable fins un màxim de 2 anys més. Per a la implantació d’aquest nou equipament es comptarà amb la col·laboració de l’empresa Saica Natur, grups capaç d’oferir una gestió integral de residus en qualsevol punt d’Espanya a més de ser empresa capdavantera en la fabricació de paper per a cartró ondat.

Com a curiositat, Espanya ocupa un dels primers llocs en la Unió Europea en la utilització de paper recuperat com a matèria primera, amb una taxa superior al 80%.

La posada en marxa d’aquesta activitat permetrà a DINS Garraf la creació de 2 nous llocs de treball d’inserció que s’ampliaran a 3 en els propers mesos.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/conveni-entre-dins-garraf-i-lajuntament-de-vilanova-amb-el-suport-de-saica-natur/

2 comentaris

 1. hamid

  hola ,buenos dias ,soy chico de vilanova i la geltru ,me interesa trabajar con ustedes
  soy chico muy tranquilo quiero trabajar cual quier trabajo sin problemas
  tengo carne de conducir B
  gracias
  un saludo en cordial

  1. alexandra

   Buenos días Hamid,

   Desde la Fundación sólo atendemos a aquellas personas que vengan derivadas de los diferentes servicios sociales de la zona, así como entidades colaboradoras; por ello te recomendamos que para contactar con la delegación de Vilanova i La Geltrú te pongas en contacto con los servicios sociales más cercanos a tu domicilio.

   Gracias por avanzado,
   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.