«

»

Converteix-te en voluntari del menjador social: la teva ajuda és decisiva!

Quants cops has pensat que la teva ajuda pot ser decisiva per a algú? Pot semblar un tòpic, però des de la Fundació sabem que és ben cert: un petit gest pot fer grans canvis. Donar roba, comprar a Botiga Amiga, menjar a D’ins Campus… i ser voluntari. Existeixen gestos capaços d’aixecar somriures, de contagiar felicitat i de canviar vides. Un espai on necessitem voluntaris per fer-ho possible és el Menjador Social.

Tarragona és la seu del nostre Menjador Social, que ajuda a l’alimentació de persones amb necessitats nutritives bàsiques de la ciutat des de fa tres anys. En tot aquest temps, s’han elaborat i servit 17.430 menús en el propi menjador, dada que demostra el volum de feina que dia a dia protagonitza aquest espai ubicat al número 6 del carrer Cervantes de Tarragona.

És aquí on et necessitem. Des de la Fundació fem una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar i convertir-se en una peça clau per a nosaltres. Si vols ajudar-nos, suma’t al Menjador Social de Tarragona! Amb tu, podrem arribar més lluny i alimentar més vides.

voluntariat menjador social tarragona

Amb el suport de l’Institut Municipal de Serveis Socials i l’Ajuntament de Tarragona, el Menjador Social va néixer fa tres anys i ofereix el servei de menjador i distribució de productes frescos per tal que les famílies que ho necessiten puguin cuinar-se els àpats en els seus domicilis. En total, al 2016 les racions individuals que es van distribuir, tant al menjador com al punt d’entrega, van arribar a la xifra de 65.050.

Demanem que ens ajudis en aquesta tasca, de la mateixa manera que ens ajuden empreses, entitats i particulars en la donació d’aliments. De fet, és gràcies a tots ells que podem entregar el menjar fresc i cuinar al menjador social. Per aquest motiu, amb el teu cop de mà podrem repartir els 60 menús diaris que setmana rere setmana servim, de forma més efectiva i ràpida. La teva ajuda és decisiva: ets important, ets clau.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/converteix-te-en-voluntari-menjador-social-tarragona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.