D’INS, Escola – Restaurant

El projecte consisteix en la realització d’itineraris formatius i d’inserció sociolaboral amb l’objectiu de capacitar-los professionalment com a empleats/des en establiments de restauració. Els itineraris inclouran formació tecnicoprofessional, pràctiques laborals en empreses i seguiment individualitzat per aconseguir la inserció laboral a l’empresa externa. La caracteristica diferencial d’aquest Projecte és que des del seu inici s’ha treballat conjuntament amb l’empresa privada, tant a nivell de disseny del projecte com a nivell d’implementació.

En tot aquest procés s’ha comptat amb el suport d’ÁREAS (empresa capdavantera en restauració que compta actualment amb més de 1.250 establiments i 12.000 empleats/des). Trobareu obertes les instal·lacions de Dilluns a Divendres de 13 a 16 hores, tot i que cuina no accepta comandes a partir de les 15 hores (no obstant, prèvia reserva, es poden acceptar comandes fora d’aquest horari).

 

D’ins és un punt de trobada per gaudir de la bona companyia, un racó traquil i ideal per dinars, sopars, reunions professionals o personals… que respira la filosofia de segones oportunitats transmeten l’esperit de la Fundació tant en la decoració, basada en objectes reutilitzats i/o reciclats, com en les persones que ho gestionem.

 

  • Ubicació: Passeig Lola Anglada, s/n (cantonada amb Sant Ramon de Penyafort) – 08930 Sant Adrià de Besòs
  • Aforament: Aforament per a 85 persones en la Sala de Restaurant i per a 25 a la Sala de Cafeteria.
  • Reserves: A través del correu electrònic dinsescola@formacioitreball.org o el telèfon 93 356 28 70
  • Més informació: www.dinsescola.org

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/dins-escola-restaurant/