«

»

DÍNS GARRAF participa en la “Mostra d’Entitats de Cooperació”

El passat dissabte dia 20 d’octubre, a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú, es va acollir una nova edició de la Mostra d’Entitats de Cooperació, que va tenir com a lema principal la lluita contra la pobresa, coincidint amb que el dia 17 d’octubre era el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa.

 

L’objectiu de la jornada de dissabte, era promoure una major consciència sobre la necessitat d’eradicar la pobresa i la indigència arreu del món. Enguany, també es va comptar amb la participació de la Mesa d’Entitats Socials.

Al llarg de la diada, es va presentar la campanya on line “Jo dono la cara per la pobresa” que pretenia recollir adhesions personals al seu manifest, en forma de signatura i/o donant la cara amb un retrat perquè entre totes les imatges es pugui crear una imatge col·lectiva en contra de la pobresa. A set de la tarda, a l’escenari, un voluntari va fer la lectura pública del manifest, en representació de totes les entitats.

Aquest manifest pretén reforçar la visió solidària cap a dins i cap a fora. Un manifest que recolzen tant les entitats de cooperació internacional així com les entitats que formen part de la Mesa d’Entitats Socials que incideixen a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una mobilització ciutadana que reivindica i vol fer visible aquest compromís personal i col·lectiu amb el lema “Jo dono la cara contra la pobresa”.

Jo dono la cara contra la pobresa vol ser un procés de sensibilització ciutadana que mostri la força de la cooperació a Vilanova i la Geltrú.

En el següent link podeu consultar el programa d’activitats que es van realitzar.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/dins-garraf-participa-en-la-mostra-dentitats-de-cooperacio/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.