«

»

DINS GARRAF participa als jocs “Special Olympics”

Vilanova i la Geltrú serà durant el mes d’octubre d’aquest any la seu del 20è aniversari Special Olympics. El passat divendres es va portar a terme la signatura del conveni entre col·laboradores, presidit per l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras; acompanyada pels presidents de Special Olympics Catalunya, Josep Ramón Pijoan; i de la Federació ACELL, Francesc Martínez de Foix; així com el Conseller de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya, Josep Lluis Cleries.

En el 20è aniversari dels Jocs Special Olympics, que es van inciar ahir dijous 11 d’octubre i finalitzaran el proper dissabte 13, es desenvoluparan nou disciplines esportistes: atletisme, bàsquet, handbol, tennis, vela, petanca, futbol sala, gimnàstica esportiva i hoquei interior. L’esdeveniment, agruparà 1.100 esportistes, 800 de Catalunya i 300 d’altres comunitats autònomes i països convidats, 220 monitors i tècnics; 50 persones d’organització, a més d’amics i familiars.

Aquesta s’ha convertit en una oportunitat excel·lent, per a que DINS GARRAF presenti el nou projecte BICIPARK vilanova, oferint un servei gratuït de lloguer de bicicletes per a que tothom que hi participi, és a dir, voluntaris, atletes, entrenadors, suport tècnic i espectadors. DINS GARRAF posarà a disposició dels participants 4 zones d’aparcament vigilat de bicicletes: estació de RENFE, passeig Marítim, Pavelló Poliesportiu Garraf i Esportiu la Piscina.

Esperem veure-us per allà aquests dies!!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/dins-garraf-participa-en-los-juegos-special-olympics/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.