«

»

Donacions sobre rodes: Shopping Basket i l’entrega d’aliments del programa Alimentem Somriures

Sempre ho hem dit i mai ens cansarem de repetir-ho: les col·laboracions són molt més que importants per a nosaltres! Gràcies a donatius de diferents empreses podem donar resposta a persones que tenen necessitats bàsiques. Un exemple molt clar és la darrera col·laboració amb Shopping Basket, el fabricant de cistelles i carrets de la compra per a supermercats i botigues.

col·laboració shopping basket

Gràcies a la donació d’aquests deu carrets, podem arribar amb molta més facilitat a les famílies ateses pel Programa Alimentem Somriures i portar a casa seva els aliments necessaris perquè puguin tenir una alimentació equilibrada.

Des de la Fundació volem agrair a Shopping Basket el seu gest. Totes les accions, grans petites, massives o detallistes, són la benzinaque ens fa moure, el motor sense el qual no podríem ajudar tal com arribem a fer. Gràcies per ajudar-nos a créixer!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/donacions-sobre-rodes-shopping-basket-i-lentrega-daliments-del-programa-alimentem-somriures/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.