«

»

El Diàleg “Catalunya i la Immigració” reuneix a Sant Adrià als presidents Jordi Pujol i José Montilla

El passat divendres 4 d’abril, en el marc de la ponència Diàleg “Catalunya i la Immigració” que es desenvolupava en el Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs, vam comptar amb la visita a les nostres instal·lacions del Besòs dels presidents Jordi Pujol i José Montilla.

La jornada va servir per reflexionar sobre aspectes com ara el procés d’acolliment i d’integració social dels nouvinguts tant pel que fa a la immigració de la segona meitat del s. XX com a la del s. XXI. Així com debatre sobre la presència de Catalunya i Sant Adrià de Besòs com a models de cohesió social i d’interculturalitat. També es van tractar els nous reptes del procés d’integració (lingüístic, cultural i religiós) de la immigració actual, entre altres temes.

Aquesta celebració va permetre la presència d’ambdós presidents, juntament amb l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i els regidors d’urbanisme, Ruth Soto, i de Cultura, Hugo Ferrer, entre altres, a la nostra escola – restaurant D’INS. La cita va donar ocasió a que els presidents coneixessin de primera mà la feina que es realitzem a l’Escola, així com als alumnes d’auxiliar de cuina i cambrer/a de sala, els quals van preparar i servir el menú andalús elaborat per l’ocasió.

Us deixem algunes imatges de la visita.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-dialeg-catalunya-i-la-immigracio-reuneix-a-sant-adria-als-presidents-jordi-pujol-i-jose-montilla/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.