«

»

El Gremi d’Hostaleria amb les persones amb risc d’exclusió social!

El Gremi d’Hostaleria de Sitges ha signat un conveni de col·laboració amb l’Àrea d’Integració Social de la Fundació “la Caixa” a través del programa INCORPORA i l’empresa d’inserció DINS GARRAF de FORMACIÓ I TREBALL.

El seu objectiu és afavorir una major incorporació de persones en risc d’exclusió al mercat laboral i promoure la Responsabilitat Social Empresarial de les empreses integrants del Gremi. Els promotors de l’acord preveuen que al 2013 es podrà arribar a les 50 insercions laborals.

En la signatura del conveni el representat de l’Obra Social “la Caixa” i director  de “la Caixa” al Garraf, Joan Carrillo, va explicar que “el programa INCORPORA no només dóna l’oportunitat d’inserir-se en el mercat laboral, sinó que un cop estan treballant, se’n fa un seguiment”.

El director de FORMACIÓ I TREBALL, Albert Alberich, va remarcar que “també és important la tasca formativa que es du a terme prèviament amb els participants del programa segons les necessitats de les empreses. L’oferta formativa es pot adequar segons la demanda, no és una oferta tancada”.

La Fundació FORMACIÓ I TREBALL va atendre al 2011 prop de 300 persones del Garraf amb perill d’exclusió.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-gremi-dhostaleria-amb-les-persones-amb-risc-dexclusio-social/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.