«

»

El GRUP LOMBARDO visita la Fundació

Els alumnes del curs d’auxiliar de cambrers/es van tenir una sessió especial el divendres 7 de juny.

Iván Magaña, Director de Recursos Humans del Grup Lombardo de Restauració (Taller de Tapas i Casa Delfin) els hi va explicar de forma molt entenedora que valoren les empreses de restauració quan seleccionen els seus treballadors i treballadores.

Va comentar punts claus d’aquest ofici: la importància de la mirada, el somriure, no contracten “mans” sinó “actituds”, no tothom pot ser cambrer, cadascú a ha de trobar la seva “marca” diferencial (idioma, presencia, simpatia..), les persones que vulguin de tot cor, és a dir de manera vocacional, ser cambrer/a ben segur trobaran el seu lloc en el sector.  L’experiència la repetirem amb els alumnes del curs d’auxiliar de cuina.

El 25 de juny iniciarem pràctiques amb el Grup Lombardo perquè els nostres alumnes perfeccionin la professió, amb aquesta col·laboració l’empresa també tindrà una font més de reclutament de personal.

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-grup-lombardo-visita-la-fundacio/

2 comentaris

 1. Alan Figueroa MM

  Hola me gustaría pertenecer a su equipo de trabajo, soy cocinero 5 años de experiencia, y tengo referencias de destacados chef y cocinero respetados, como es el caso de el chef MARC, que estuvimos en Angrup antiguamente. si existe algún puesto de cocinero o aux. de cocina estoy disponible.- tel 671720064 alan.

  1. alexandra

   Buenos días Alan,

   En estos momentos no tenemos ningún proceso de selección abierto en nuestra escuela de hostelería, no obstante agradeceríamos si pudiera remitirnos su CV a la dirección fit@formacioitreball.org para tenerlo en cuenta en caso de procesos de selección posteriores.

   Saludos cordiales,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.