«

»

El Projecte Taula Amiga serveix 40.691 menús durant el 2015

Des de la Fundació, conjuntament amb l’Ajuntament de Tarragona, es continua desenvolupant per segon any consecutiu el Projecte Taula Amiga, un servei de menjador social al centre de la ciutat que ha comptat de nou amb el suport i coordinació de l’Institut Municipal de Serveis Socials.

És un espai on, a més de servir els àpats, s’ofereix un espai de convivència i interrelació entre usuaris, voluntaris i professionals per tal de fomentar la seva integració i treballar les seves habilitats socials.

Aquest any s’han proporcionat 40.691 menús, quasi el doble que l’any passat. Això ha permès poder arribar a moltes més famílies i millorar la situació de moltes persones. Durant el 2014 es van servir 20.869 menús a taula i 1.258 menús per emportar-se, en canvi, aquest 2015 les xifres han crescut molt: s’han servit 22.340 menús a taula i 18.351 menús per emportar-se.

El menjador Taula Amiga està aconseguint els seus objectius, prestar servei al màxim nombre de persones possible, cohesionar als usuaris, treballadors o voluntaris, sensibilitzar el barri i el comerç local i el més important, dignificar l’acció social.

En nom de la Fundació volem agrair la participació i la resposta per part de la comunitat, això ens ha permès poder obtenir aquests grans resultats i seguir lluitant per aconseguir superar nous reptes.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-projecte-taula-amiga-serveix-40-691-menus-durant-el-2015/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.