«

»

El reciclatge laboral, un repte per obrir nous camins

El 29 de desembre de 2014 va iniciar-se a Vilanova i la Geltrú, l’acció Formativa “Operacions bàsiques de pisos en allotjaments” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

El curs FOAP amb Certificat de Professionalitat es va desenvolupar amb 12 alumnes que es van formar en els oficis de Cambrer/a de pisos i Bugader/a. 11 d’aquests alumnes van aconseguir realitzar unes pràctiques professionals no laborals amb empresa i 7 d’aquests han sigut contractats. El curs consta de 400h que es complementen amb 20h de Formació Complementària i 80h de Pràctiques professionals no laborals en diferents establiments (residències, bugaderies i hotels). Les possibles sortides laborals són: cambrer/a de pisos en allotjaments (pisos, hotels, residències, càmpings,…) i/o bugader/a (bugaderies industrials, o dels allotjaments).

És una oportunitat d’obrir noves sortides laborals, reciclar-se i obtenir una titulació oficial. Aquest és el cas de E. R., Y. de 43 anys, alumne que va realitzar el curs passat i que gràcies a la realització de les pràctiques va aconseguir un contracte laboral estable amb el que va donar un impuls per millorar la seva situació personal i familiar.

Segur que aquest any tindrem més casos com la E.R.,Y.!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/el-reciclatge-laboral-un-repte-per-obrir-nous-camins/

4 comentaris

 1. mercè

  Fa bastants anys que us segueixo, i m’agrada molt la tasca creativa que aneu fent buscant tot allò que pot incrementar el nivel de les personas i les posibles sortides de treball que va demanant el mercat de feines.
  Sigueu feliços perqué ho feu amb cura.

  1. alexandra

   Moltes gràcies Mercè pel teu suport. Ens dóna molta força i energia per seguir endavant!

 2. flora

  me agradaria molt traballa amb busaltres estic molt interesada moltas gracias ,teni una nova oportunitat per mi seria un milagro estic sin traballa 10 años tin esperiecia en la cuina ….

  1. alexandra

   Benvolguda Flora,

   Des de la nostra Fundació atenem a persones que ens venen derivats de serveis i entitats socials, per poder accedir als diferents programes de formació o inserció laboral que en el moment de la sol·licitud tinguem oberts.

   Actualmente se puede acceder a:

   Programa Labora:
   Programa dirigit a persones ateses pels Serveis Socials municipals, que ofereix un acompanyament en la recerca de feina. Si vostè és usuari/ària de Serveis Socials pot sol·licitar al seu treballador/a social que valori derivar-lo al Programa. Depen d’on visqui vostè, serà derivat al nostre Centre o al més proper al seu domicili.

   Cursos: formem a persones en diferents sectors professionals: auxiliars de cuina, auxiliars de cambrer/a, cambrer/es de pisos, auxiliars de comerç, auxiliars de magatzem… Si vostè està interessat/ada en rebre més informació pot enviar un e-mail a cursos@formacioitreball.org o trucar per telèfon al 93 303 41 00.

   Aula Oberta: cursos de formació en informàtica, de 20h de duració, pensats per a la millora en la recerca de feina. Per participar cal enviar un correu a dxancho@formacioitreball.org o trucar per telèfon a 93 303 41 00.

   Esperem haver resolt la seva consulta,
   Salutacions,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.