«

»

Emprendre, innovar i debatre amb la Fundación Luís Vives

El passat dimarts 23 d’octubre, la Fundación Luis Vives i Acción contra el Hambre van organitzar dos tallers-seminaris sobre ocupació, innovació i emprenedoria, en el marc d’un esdeveniment titulat “Intercambio y aprendizaje sobre experiencias en el fomento del emprendimiento en organizaciones sociales”, un dirigit a ONG que emprenen i l’altre a entitats socials que donen suport a emprenedores; com és el cas de FORMACIÓ I TREBALL, a través del seu projecte UN PAS MÉS.

L’objectiu de la jornada es basava en fomentar un diàleg entre actors socials que permetés l’intercanvi d’idees i bones pràctiques relatives a la promoció de l’ocupació, l’emprenedoria i la innovació. Formar i informar sobre emprenedoria social com a eina d’intervenció en les ONGs i proporcionar una oportunitat per a la reflexió i auto diagnòstic en les organitzacions socials.

Ambdós tallers es fonamentaven en una metodologia de treball participativa i d’aprenentatge col·lectiu, amb l’objectiu d’identificar entre tots punts forts/casos d’èxit, àrees de millores, barreres i reptes, a través del debat. A més, cada taller va comptar amb un treball de reflexió individual dels assistents, com a una ponència inicial, a càrrec de la Clara Navarro -col·laboradora del Instituto de Innovación de Esade- que va emmarcar el debat posterior i va tractar d’oferir una reflexió profunda i innovadora al voltant de l’emprenedoria.

Molt bona iniciativa, esperem que es torni a repetir aviat!!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/emprender-innovar-y-debatir-con-la-fundacion-luis-vives/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.