«

»

L’Espai Glòries, una zona per desconnectar i divertir-se enmig de Barcelona

A Barcelona la desconnexió no està renyida amb el batibull de la ciutat, gràcies a l’existència de zones de relaxació obertes a tothom. Una d’elles és l’Espai Glòries, una àrea d’esplai amb gandules i cadires que conviden a seure-hi i estirar-s’hi mentre deixem que el sol ens faci companyia.

L’Ajuntament de Barcelona ha atorgat a la Fundació Formació i Treball el servei de l’Espai Glòries, que a banda de ser un espai per a la relaxació, també ho és per a l’entreteniment i la diversió. S’hi poden trobar escacs, dames, cartes i altres jocs de taula perquè petits i grans s’ho passin d’allò més bé.

T’imagines deixar-te endur pel vaivé d’una gandula mentre llegeixes un d’aquells llibres policíacs que tant t’atrapen? A l’Espai Glòries disposem d’una gran varietat de llibres, tant per a adults com per a nens, que es poden prestar dins del mateix espai; i també oferim la possibilitat d’intercanviar aquests llibres amb d’altres.

Espai Glòries

Però l’Espai Glòries no és només una zona de relaxació i entreteniment, és també un punt d’informació. En aquesta zona podràs estar al dia de l’agenda d’activitats que es realitzen a la plaça, conèixer els horaris i esdeveniments que tenen lloc als Encants i descobrir més informació sobre els carrers i els punts d’interès de la ciutat.

Si vols gaudir dels serveis de l’Espai Glòries, vine! Podràs trobar-nos de 9:00 a 20:00 (del 15 de setembre al 31 de maig) i de 9:00 a 21:00 (de l’1 de juny al 14 de setembre). No perdis l’oportunitat de gaudir del sol, de la lectura, del descans i dels jocs enmig de la ciutat de Barcelona.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/espai-glories-zona-desconnectar-barcelona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.