«

»

FiT i la Fundación SARquavitae creen un projecte d’inserció laboral

FiT i la Fundació SARquavitae han acordat impulsar un nou projecte d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió a través dels serveis professionals d’Ajuda a Domicili a Barcelona.

Aquest projecte de creació d’ocupació es suma a les diferents actuacions que en aquest àmbit comparteixen des de 2007, any en què va iniciar una relació de col·laboració en projectes de Responsabilitat Social.

Concretament, la nova iniciativa desenvolupa i ofereix els serveis d’Ajuda a Domicili per a les famílies, clients de SARquavitae i públic en general, i té per objectiu formar i generar ocupació estable per al col·lectiu de dones amb dificultats d’inserció a Barcelona, ​​que Formació i Treball acull i forma. La seva intenció és generar el 2013 uns 20 nous llocs de treball amb aquest programa.

Per això, la Fundació SARquavitae es fa responsable de la promoció dels serveis a través de la xarxa de centres, famílies i clients de SARquavitae a Barcelona, ​​la formació de les professionals, la supervisió i gestió dels serveis, i el control de la qualitat del servei. Per la seva banda, la Fundació Formació i Treball durà a terme la selecció, gestió i suport a les treballadores durant els processos laborals.

I és que, la Fundació Formació i Treball porta 20 anys treballant amb l’objectiu d’afavorir la inserció de les persones que atén, potenciar els serveis oferts per les empreses d’inserció com a millor eina d’inclusió social, crear noves línies generadores d’ocupació i promoure el programa d’entrega social (PES).

De fet, aquest servei d’ajuda a domicili respon a tres valors fonamentals: confiança, qualitat i professionalitat. Per a això, permet a les persones amb dependència rebre una atenció especialitzada, sense que això comporti l’abandonament de la seva llar, atès que es tracta de programes individualitzats d’atenció personal, amb suport a les activitats de la vida diària, ajuda psicosocial, participació sociocomunitària i tasques d’atenció domèstica al domicili.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/fit-i-la-fundacion-sarquavitae-creen-un-projecte-disercio-laboral/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.