«

»

FiT participa al Foundation Day de Decathlon

El passat 5 de juny vam tenir el plaer, juntament amb l’Escola de l’Esperança de Sant Adrià, de participar en el Foundation Day de Decathlon. En aquest cas la invitació va venir de la mà dels nostres veïns de Decathlon Port Forum!

Un dia per mobilitzar-nos en benefici de les persones més vulnerables a partir de la unió de l’esport i la solidaritat. Alumnes de l’Escola de l’Esperança i alumnes de cursos anteriors de l’Escola d’Hostaleria D’ins es van trobar en la botiga de Port Forum, van esmorzar i van gaudir d’una visita per la pròpia botiga de Decathlon (on se’ls hi va explicar el funcionament d’aquesta), després de la visita es van realitzar activitats a l’aire lliure (volley playa, football americà, etc.) que van servir per apropar l’esport a tots els participants i per impulsar sentiments de respecte, germanó i esforç.

La jornada va continuar amb un dinar a l’escola – restaurant D’INS, on alumnes actuals de cuina i sala els hi van preparar i servir el dinar. Després el grup es va dividir, els alumnes de l’esperança van fer una visita guiada per les instal·lacions de la Fundació i els alumnes de D’ins van gaudir d’un “role playing” d’una entrevista de feina de la mà de treballadors de Decathlon.

El Foundation Day, a més d’un dia per vincular l’esport i la solidaritat, també va donar els seus fruits en el treball dins del territori de Sant Adrià, unint escoles i alumnes que a priori mai haguessin establert contacte. Realitats molts diferents, però alhora molt properes que es van trobar a partir de l’experiència d’uns amb la innocència d’altres.

Volem donar les gràcies a monitors de l’Escola de l’Esperança per la seva col·laboració, i molt especialment, al Joan, la Míriam, en David i en Robert per fer possible aquest dia.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/fit-participa-al-foundation-day-de-decathlon/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.