«

»

FORMACIÓ I TREBALL i BARCELONA SERVEIS GERIÀTRICS signen conveni INCORPORA

FIT i l’empresa SERVEIS GERIÀTRICS DE BARCELONA, que gestiona 3 centres de dia especialitzats a Barcelona, vam estrenar col·laboració el passat mes de maig amb l’acollida d’alumnes en pràctiques del Curs d’Atenció Especialitzada en malalts d’Alzheimer FOAP 2011.

A partir del mes de juliol l’empresa s’ha beneficiat també del nostre servei d’intermediació laboral; Programa Incorpora de “la Caixa”.

 

 

El 7 de setembre d’enguany n’hem formalitzat la col·laboració mitjançant la signatura del Conveni d’adhesió al Programa tot celebrant l’èxit de dues insercions durant aquest estiu passat.

Seguim treballant amb el desig de crear noves col·laboracions en el sector hostaler (cuina) a més del sanitari en els propers mesos.

Gràcies!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/formacio-i-treball-i-barcelona-serveis-geriatrics-signen-conveni-incorpora/

2 comentaris

 1. Victor Miquel

  Buenas tardes,

  Envio mi candidatura parra solicitar el puesto de trabajo ofertado en Geriatrico .

  Soy graduado en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte con formación en readaptación y actividad física adaptada.

  Adjunto mi CV por si tienen inteción de ampliar plantilla.

  Muchas gracias

  Víctor

  1. alexandra

   Buenas tardes Víctor,

   Sentimos el malentendido, en este caso no se trata de un puesto ofertado, sino de que dicha empresa, Barcelona Serveis Geriàtrics, inició su colaboración con la entidad en acciones de formación, con la acogida de alumnos en prácticas.

   Nosotros nos dedicamos a la formación y al apoyo a la búsqueda de empleo. Si deseas más información puedes escribirnos a fit@formacioitreball.org o llamarnos al 93 303 41 00.

   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.