«

»

Formació Ocupacional a Vilanova i La Geltrú

El dia 21 de desembre va començar a Vilanova el Curs de FOAP amb Certifi­cat de Professionalitat “Operacions bàsiques de pisos en allotjaments” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu.

El curs consta de 400h, on aprendran totes les funcions bàsiques del que seria l’o­ci de Cambrer/a de Pisos: organització de l’office, neteja i posada apunt d’allotjaments, atenció al client i les funcions de l’o­ci de Bugader/a: neteja, assecat i planxat de roba, tant amb maquinaria industrial com manual, així com arranjament de roba (costura). També realitzaran un mòdul de formació complementària, present a totes les formacions. Aquesta formació teòrica es complementarà amb 80h de pràctiques en 8 establiments: 5 hotels i 3 residències, per tenir més opcions posteriors d’inserció.

Les possibles sortides laborals són: cambrer/a de pisos ja sigui en hotels o residències, i bugader/a en bugaderies industrials o internes d’hotels,  residències, gimnasos, etc. La taxa d’inserció de cursos anteriors del mateix sector és del 50-54%; és per aquest motiu que seguim apostant per aquesta formació del sector d’Hostaleria, ja que en certa manera, és un dels motors econòmics del Garraf.

El per­fil dels alumnes d’aquest any no varia molt del de l’any passat: dona, d’entre 30 i 45 anys, aturada de llarga durada i amb ­fills al càrrec. La majoria han tingut experiència prèvia al món de l’hostaleria.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/formacio-ocupacional-a-vilanova-i-la-geltru/

4 comentaris

 1. Petra

  Hola. Estoy muy interesada en el curso FOAP de 400hs. más 80 complementarias. Quisiera saber donde puedo dirigirme para contactar. Y así saber cuando hay inscripciones abiertas para apuntarme.
  Un saludo.

  1. alexandra

   Buenos días Sra. Petra, al ser una formación que realizamos en Vilanova i la Geltrú, le facilito los datos de contacto de mis compañeros de allí:

   DINS GARRAF
   C/ Vilanoveta, 15 A Pol.Ind. Sta. Magdalena.
   Vilanova i La Geltrú.
   Tel.93.816.58.78
   Esperando sea de ayuda,

   Saludos,

 2. africa

  Hola! Me interesaria hacer el curso. Tengo 21 años y tengo el Curso de Operaciones basicas de restaurante y bar. Me interesaria el de pisos.

  1. alexandra

   Hola Africa,

   para solicitar información sobre cursos te recomendamos que dirijas un correo a fit@formacioitreball.org allí podrán informarte si tenemos cursos con inscripción abierta, o tomarte nota para futuras convocatorias.

   Gracias,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.