«

»

Fundació PortAventura celebra avui el 6è Sopar Solidari amb l’objectiu de recaptar fons per a tres entitats socials.

Aquesta nit es celebra la sisena edició del Sopar Solidari organitzada per la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre, que treballa per aconseguir la integració en la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció als infants i joves.

La recaptació de la gala, que se celebra novament al Centre de Convencions de PortAventura World, anirà destinada a millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual o en situació de pobresa alimentària i nutricional.  En aquest sentit, la totalitat de l’import es destinarà a tres organitzacions territorials que sobresurten pels seus treballs en aquest camp: l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona-La Muntanyeta, l‘entitat Taller Baix Camp i la Fundació Formació i Treball.

Enguany la Fundació Formació i Treball és una de les entitats beneficiàries presentant el projecte “Alimentem Somriures”. Un projecte que té com a objectiu pal·liar la situació de pobresa alimentària i nutricional que pateixen part dels nens i adolescents, que durant el curs tenen beques menjador a Tarragona, però que no disposen d’aquesta possibilitat durant l’estiu i vacances. Així mateix, s’aprofitarà l’ espai per a classes de reforç i suport socioeducatiu mitjançant voluntaris que faran de mentors.

L’edició anterior del Sopar Solidari, va aconseguir recaptar un total de 82.000 euros i reunir més d’un miler de participants entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses de tots els sectors, entitats públiques i ajuntaments, convertint-se en el sopar solidari amb major participació de la província de Tarragona.

Des de 2011, la Fundació PortAventura ajuda a diferents col·lectius desfavorits mitjançant la dotació de recursos econòmics i el suport per desenvolupar diferents programes solidaris, com jornades d’accessibilitat a l’oci, esdeveniments de sensibilització a la societat, i campanyes de recaptació de fons, amb l’objectiu de continuar la tasca de sensibilització social sobre cadascun dels seus àmbits d’actuació.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/fundacio-portaventura-celebra-avui-el-6e-sopar-solidari-amb-lobjectiu-de-recaptar-fons-per-a-tres-entitats-socials/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.