«

»

Hotel Calipolis, empresa amiga

Sou molts els que feu possible el nostre treball, els que confieu i doneu suport amb petits i grans gestos. Per això sempre intentem transmetre dia a dia com avancem amb la vostra ajuda.

Una de les possibilitats és participar en alguna de les accions que ofereix el Programa Empresa Amiga, dirigit en exclusiva a la col·laboració amb el món empresarial. Aquest programa ofereix des de col·laboracions molt senzilles com oferir classes magistrals sobre el teu sector, organitzar una campanya solidària entre els teus treballadors …. fins a accions de més envergadura, com el finançament de programes de capacitació i ocupació, la contractació de personal o equips de persones per desenvolupar un servei, el suport programes solidaris de lliurament d’aliments i roba, entre d’altres.

Un clar exemple de participació en el programa és l’Hotel Calipolis a Sitges, empresa amiga que porta anys ajudat a la Fundació mitjançant la cessió d’instal·lacions per a la impartició de programes del Punt Formatiu Incorpora (Auxiliar de Cambrer / a) de l’Obra social ” la Caixa”, així com afavorint la capacitació mitjançant convenis de col·laboració per a realitzar pràctiques professionals de diferents cursos.

A més, Calipolis, és un fidel col·laborador de la nostra activitat de bugaderia i planxa, el seu permanent servei ens ha permès la creació de dos llocs de treball, dirigits a col·lectiu vulnerable, en el nostre centre industrial de Vilanova.

Moltes gràcies per donar suport any rere any el nostre treball! i per seguir apostant per #personas i #oportunidades

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/hotel-calipolis-empresa-amiga/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.