«

»

Inauguració “Armari Solidari” a Splau

Formació i Treball col·labora en l’arribada a Splau del seu primer punt de recollida del “Armari Solidari”, una acció solidària de recollida de roba i calçat, la posada en marxa ha estat apadrinada per Antonio Orozco i Marta Sánchez. En aquest espai, els visitants de Splau podran realitzar donacions de roba i calçat, i col·laborar així amb el Programa d’Ocupació propi de la Fundació.

Amb aquest senzill gest, els participants en la campanya estaran recolzant de manera molt fàcil les tasques de formació i inserció laboral que desenvolupem a través de les nostres activitats de recuperació i reciclatge de productes tèxtils. Materials i equipaments recuperats i reutilitzats en tallers i cursos formatius de l’entitat, roba i calçat lliurats a persones i famílies en situació de risc, o llocs de treball generats en el procés de recuperació o transformació dels elements reciclats, són alguns exemples del que que aquest petit gest pot significar.

L’acte d’inauguració va tenir lloc avui 6 de juny les 18h i marca l’inici de l’acció que posteriorment recorrerà Madrid, València, Albacete, Sevilla, Sant Sebastià, Torrevella i Valladolid.

Us convidem a fer la vostra donació al juny els dies:
- Dijous 6: de 18:30 h a 21h
– Divendres 7 i dissabte 8: de 11h a 14h i de 16h a 20h

A major quantitat de quilos recaptats, ¡gran serà l’impacte social de la donació! Mostra’ns el teu costat més solidari!

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/inauguracio-armari-solidari-a-splau/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.