«

»

Inauguració de D’INS, escola-restaurant atesa per joves en risc d’exclusió social

Ahir DIVENDRES 05 D’ABRIL a les 12h tindrà lloc la inauguració de D’INS, l’escola-restaurant al que la gran majoria del seu equip, tant de cuina com de cambrers, el conformen joves en risc d’exclusió social. L’escola ofereix també formació complementaria en hostaleria com a cambrera de pisos.

L’acte d’inauguració constarà d’una visita a les instal·lacions, parlaments dels responsables del projecte i de les autoritats (Hble. Sr. Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació del Govern de Catalunya i Sr. Jesús M. Canga, alcalde de Sant Adrià de Besòs) i degustació de plats elaborats i servits pel propi equip de D’INS. 

La vintena de joves que atendrà el local s’ha format a les mateixes instal·lacions de l’escola-restaurant, una escola que anualment qualificarà a més de 150 nous alumnes per poder incorporar-se després a empreses d’hostaleria, un dels pocs sectors que en temps de crisi encara ofereix oportunitats laborals.

Aquest projecte es fruit de la col·laboració de dues entitats privades: la Fundació Formació i Treball i Áreas, empresa espanyola líder en restauració, distribució comercial i servei integral al viatger.

Veure  Nota de Premsa NP-D’INS

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/inauguracio-de-dins-escola-restaurant-atesa-per-joves-en-risc-dexclusio-social/

10 comentaris

 1. ANGELES

  Felicito a todas las personas que actualmente y en años anteriores, han formado parte del proyecto.
  ¡ENHORABUENA Y SEGUID ADELANTE CON ILUSIÓN Y CONFIANZA

  1. alexandra

   ¡Muchas gracias Ángeles por tus palabras! Nos dan muchos ánimos y más en estos tiempos que corren, que es cuando más las necesitamos.

   ¡Un abrazo de todos los compañeros (voluntarios, alumnos y trabajadores)!

 2. chiara

  me gustaria saber como puedo inscribirme en este curso y participar.

  1. alexandra

   Buenos días Chiara,

   Actualmente los proyectos de formación que estamos impartiendo en D’INS, Escola-Restaurant, son privados y por tanto no disponemos de plazas abiertas al público en general.

   De todas formas y en previsión de los próximos cursos que realizaremos tomamos nota de tu interés y contacto para que en un futuro podamos contactar contigo y puedas participar como alumna en nuestra Escuela.

   Te animamos, en este sentido, a consultar nuestra página web, donde encontrarás información de las actividades que realizamos y de próximas convocatorias de formación.

   ¡Muchas gracias por tu interés!

 3. MAITE B.

  Bon dia,

  Teniu telèfon de reserves pel restaurant? Em podriau enviar informació sobre aquest servei

  Moltes gràcies

  1. alexandra

   Bon dia Maite,

   el telèfon per contactar amb l’Escola – Restaurant és el 933562870, ens trobareu al Passeig Lola Anglada, s/n; l’horari d’atenció al públic és de 13h a 16h.

   Salutacions,
   Equip Comunicació

 4. maria

  quiero hacer el curso de auxiliar de camarera.

  1. alexandra

   Buenas tardes Maria,

   Los cursos que realizamos en estos momentos no tienen convocatoria de inscripción abierta. Si quieres más información puedes pasarte por la recepción de la Fundación para que los compañeros puedan avisarte cuando haya inscripciones.

   Saludos,

 5. alicia

  Le felicito a todos mis compañeros y profesores yo serví a jordi pujol

  1. alexandra

   ¡Gracias Alicia!

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.