«

»

Inauguració de nova botiga Roba Amiga a Tarragona

Seguint el desplegament que la Fundació està portant a terme a les comarques de Tarragona, i un cop inaugurada la seva seu a Vila-seca, arriba el moment de gaudir d’una nova obertura, en aquest cas es tracta de la nova botiga Roba Amiga, ubicada al carrer Apodaca 12 de la ciutat de Tarragona.

Ahir 28 de maig, a les 18.30 hores, el nostre president, el Sr. Cánovas, va inaugurar la nova botiga Roba Amiga a Tarragona, la primera que la Cooperativa Roba Amiga obre a la ciutat. L’acte va comptar amb la presidència de Il·lm. Sr. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona.

D’aquesta forma la ciutat de Tarragona acull la primera botiga de roba usada de l’entitat Roba Amiga que gestiona Formació i Treball. La primera de la província on es podrà trobar la roba recollida en els contenidors ubicats en diferents poblacions de les comarques tarragonines, a preus simbòlics que permeten mantenir la sostenibilitat en la creació de llocs de treball. Una botiga que es presenta com un servei pensat per a persones amb dificultats econòmiques, però obert al públic general.

Durant l’acte aprofitarem per oferir un refrigeri preparat i servit pels alumnes del curs “Ajudant de cuina” finançat per l’Obra Social “la Caixa”, que està impartint seu de Tarragona.

Sr. Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i Sr. Ángel Cánovas, president de la Fundació Formació i Treball

 

NP Inauguració Roba Amiga Tarragona

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/inauguracio-de-nova-botiga-roba-amiga-a-tarragona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.