un pas MÉS

Vols donar… UN PAS MÉS?

Donem suport a persones emprenedores

 

Des de Formació i Treball impulsem el programa Un Pas Més, una nova línia d’acció de suport a l’emprenedoria com a sortida laboral alternativa per a persones en risc d’exclusió social.

Tots podem tenir el talent, la creativitat i l’esperit emprenedor necessari per a crear la nostra pròpia iniciativa empresarial. Amb el programa Un Pas Més volem crear un entorn favorable per augmentar aquestes capacitats i afavorir el treball autònom i la creació d’empreses socials.

Volem, mitjançant la realització d’itineraris d’inserció, identificar potencialitats, dotar a les persones participants d’autonomia laboral i oferir l’acompanyament i els recursos necessaris per a que puguin consolidar un lloc de treball o una iniciativa empresarial per compte propi. També oferim acompanyament a la recerca de feina provinent del mercat de treball ordinari.

Aquest programa es realitza dins del marc del Programa Operatiu “Lluita contra la discriminació” (convocatòria extraordinària 2012), en col·laboració amb Càritas i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

 

Tens una idea empresarial i vols fer-la realitat?

 

  • Tindràs un tècnic que t’assessorà de forma individual
  • Un grup de mentors amb una àmplia experiència empresarial et donarà suport específic en diverses àrees del teu interès (finançament, fiscalitat, planificació, organització, màrqueting, comunicació, etc.)
  • Gaudiràs de formació adaptada a les teves necessitats
  • Podràs tenir accés a microfinançament a través d’entitats financeres participants al programa.

Amb aquests recursos avaluarem el teu projecte i t’acompanyarem durant la seva posada en marxa.

 

Més informació:

93 303 41 00

Pablo Sánchez | psanchez@formacioitreball.org

Susana Zayas | susana@formacioitreball.org

 

Flyer per imprimir

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/insercio-laboral/un-pas-mes/