«

»

La Fundació Formació i Treball amplia la seva col·laboració amb Mercadona

Després de dos anys de col·laboració amb la delegació que la Fundació té a Tarragona, Mercadona dóna un pas més en la seva actuació i amplia l’abast territorial del seu acord a la província de Barcelona.

Aquest nou conveni consolida el tercer any consecutiu d’aliança de la Fundació amb la cadena d’alimentació, relació que fins ara dirigia tota la seva acció al projecte de menjador social Taula Amiga, que gestiona la pròpia Fundació a Tarragona.

L’ampliació del servei permetrà reforçar la nova línia d’actuació que desenvolupa la Fundació a Barcelona, a través del seu projecte D’INS escola – restaurant, iniciativa que a més d’oferir un restaurant obert al públic de dilluns a divendres, elabora un càtering de menús socials dirigits a menjadors socials de la zona (actualment l’Escola Gregal, S.C.C.L i la Parròquia del padre Julián a Sant Adrià de Besòs).

Desitgem que aquesta nova relació ens permeti ampliar el nostre impacte social cap a les famílies de territori, així com respondre a les seves necessitats bàsiques d’una bona alimentació.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-formacio-i-treball-amplia-la-seva-col%e2%80%a2laboracio-amb-mercadona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.