«

»

La Fundació Formació i Treball, primer Punt d’Autoocupació de la província de Tarragona

Dins la tasca per a la inserció laboral que desenvolupa l’Obra Social La Caixa amb la Fundació Formació i Treball, neix aquest nou projecte amb la missió d’ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat que tinguin un potencial emprenedor, en la seva integració laboral per compte propi. Un suport que es materialitzarà abans, durant i després dels procés d’autoocupació.

Aquest programa, comptarà amb persones especialitzades que estudiaran de manera individualitzada cada projecte o nova idea d’emprenedors, donaran suport en la realització dels plans de viabilitat i d’empresa, i assessoraran sobre les possibilitats financeres del mercat. A més, la Fundació Formació i Treball, com a Punt d’Autoocupació Incorpora farà un acompanyament i seguiment de cada projecte autoocupacional durant un any després de la seva posada en marxa.

Amb aquest nou servei, es vol donar suport a persones en estat de vulnerabilitat per tal que puguin accedir al món laboral aprofitant les necessitats del mercat actual, que demana cada cop més treballadors autònoms.

Per aconseguir aquest repte, el projecte compta amb una línia de finançament gestionada per MicroBank que, juntament amb una de les oficines de Caixabank de Tarragona, seràn les encarregades de fer econòmicament possibles aquells projectes viables que necessitin finançament.

Si voleu més informació sobre els avantatges, condicions o característiques d’aquest nou servei d’autoocupació i de com accedir-­hi, podeu concertar cita prèvia:
Trucant al telèfon de contacte: 626 993 104
Dirigint­-vos a la oficina del PAI (Punt Autoocupació Tarragona) situada a Tarragona, al C/Apodaca, n.12 ­3a planta.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-formacio-i-treball-primer-punt-dautoocupacio-de-la-provincia-de-tarragona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.