«

»

La Fundació ha facilitat la contractació de 278 persones a empresa ordinària a través del programa Làbora 2016

S’ha presentat en roda de premsa el balanç de l’any 2016 del Programa Làbora, que té com a objectiu fomentar l’ocupació de persones amb dificultats per accedir al mercat laboral. La Fundació Formació i Treball és una de les entitats participants en el programa, a través del qual aquest 2016 hem aconseguit la contractació de 278 persones a empresa ordinària.

Durant la roda de premsa, el director de la Fundació Formació i Treball, i secretari de la Federació d’Empreses d’Inserció de Catalunya, Albert Alberich, ha remarcat que la contractació “no ha estat per pietat ni per caritat, sinó perquè aquestes persones es troben en condicions de poder competir en el mercat laboral ordinari”.

programa labora

D’altra banda, Alberich ha assegurat que l’existència de programes com Làbora impulsa no només la inserció de persones amb dificultats per trobar feina, sinó que també ajuda a les entitats com Formació i Treball a seguir ampliant la tasca social que desenvolupem. Només cal que ens remetem a les dades per corroborar-ho: en total, al llarg del 2016 s’han atès 8.278 persones, un 20% més que l’any anterior. A més, 3.304 persones han completat l’itinerari de formació i millora competencial, gairebé la meitat de les quals –1.967— han finalitzat amb contractacions laborals, el que representa un 27,9% més que el 2015.

Durant la roda de premsa, Laia Ortiz, tinenta d’alcalde de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona, ha posat de manifest el treball que Barcelona està realitzant en l’àmbit de la inserció al mercat de treball: “Estem consolidant un model d’inserció laboral propi fet amb les entitats i orientat a persones en risc d’exclusió”.

Veure més informació.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-ha-facilitat-la-contractacio-278-persones-a-empresa-ordinaria-labora-2016/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.