«

»

La Fundació inaugura nova seu a Tarragona

Ahir, 24 de gener, la Fundació Formació i Treball va inaugurar, a la població de Vila-seca, la seva nova seu a les comarques de Tarragona.

La nova planta de 450 m2, està ubicada al polígon de l’Alba i compta, inicialment, amb dues aules, una dedicada a les tècniques de recerca de feina i una aula – taller que desenvoluparà formació professional de neteja i gestió de residus.

En aquests moments la Fundació compta amb 229 persones que col·laboren directament en la feina pròpia de l’entitat; de les quals 74 són voluntaris altament qualificats i la resta correspon a 72 llocs de treball d’estructura i 83 llocs per treballadors en procés d’inserció. Aquests 83 llocs de treball d’inserció han permès la contractació de 130 persones durant l’any 2.012. Aquestes xifres representen un increment del 14% respecte a l’any 2011, tant en llocs de treball d’inserció com de voluntaris.

La presència de la Fundació a les comarques de Tarragona, va ser impulsada a partir del conveni signat amb la Diputació de Tarragona, per donar suport a la implantació de contenidors de roba usada. Aquest increment de l’activitat i la voluntat de implantar la resta d’activitats de la Fundació a les comarques de Tarragona, han portat a la decisió de obrir la nova seu de la Fundació a Vila-seca.

 

 

La força de la posada en marxa d’aquesta nova seu a Vila-seca (per exemple 11 nous ajuntaments s’han incorporat a la xarxa de recollida de roba) ha permès que avui la Fundació ja compti a Tarragona amb 10 voluntaris/es i 8 persones contractades (4 d’estructura i 4 d’inserció)

Els programes que està previst que es desenvolupin inicialment són, recollida de roba i altres residus, programes d’inserció dirigits a la població més desfavorida, serveis de neteja, projectes de formació per col·lectius en especials dificultats dirigits a sectors econòmics generadors d’ocupació (en especial relacionats amb el sector turístic), recollida de voluminosos (mobles i electrodomèstics) i la posada en marxa de botigues Roba Amiga (la primera el mes de març a la ciutat de Tarragona).

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-inaugura-nova-seu-a-tarragona/

2 comentaris

 1. laura

  Hola,me llamo laura me gustaria ser voluntaria de formacion i treball de vilaseca,ya estube en un curso en vilanova i la geltru y despues me contrataron dos meses de recogida de ropa de caritas me ofreceria para colaborar.gracias

  1. alexandra

   Buenos días Laura,

   Muchas gracias por tu interés, pasamos los datos a nuestras compañeras de Vila-seca para que se pongan en contacto contigo lo antes posible.

   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.