«

»

La Fundació ja és oficialment Punt d’Informació i Orientació del Programa Acredita’t

Des d’aquest nou any 2016 la Fundació Formació i Treball és oficialment, tant a Vila-seca com a Sant Adrià del Besòs, Punt d’Informació i Orientació del Programa Acredita’t, impulsat per la Generalitat de Catalunya a través de l’ICQP (Institut Català de Qualificacions Professionals).

Així doncs, podreu trobar a les dependències de la Fundació a Vila-seca i a Sant Adrià, tècnics experts i acreditats que orientaran i acompanyaran les persones interessades en els processos vigents, segons publicació oficial del DOGC, de reconeixement i acreditació de les seves comptències professionals.

El Programa Acredita’t està dirigit a totes aquelles persones que han adquirit competències professionals mitjançant la pràctica i la experiència laboral, però no tenen una formació reglada que ho acrediti de manera oficial.

Si voleu més informació podeu dirigir-vos a la pàgina web de l’Institut Català de les Qualificacions Professionals, on hi trobareu també el llistat de la Xarxa de Punts d’Informació i Orientació, on s’hi inclou la Fundació.

Programa finançat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i cofinançat pel Fons Social Europeu

 

 

 

Saps què és Acredita’t?

És un procediment que permet a les persones que hi participen aconseguir una certificació que els pot servir per arribar a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o totes dues coses i facilita, d’aquesta manera, la seva integració laboral, la promoció professional i el reconeixement social.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-ja-es-oficialment-punt-dinformacio-i-orientacio-del-programa-acreditat/

Un comentari

  1. Enric

    Felicitats

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.