«

»

La Fundació Pere Mata instal·la 16 contenidors de Roba Amiga

La Fundació Pere Mata instal·larà setze contenidors de la Cooperativa Roba Amiga, que es distribuiran entre els vuit centres que gestiona l’entitat arreu de Catalunya. L’objectiu és facilitar el reciclatge de la roba i sabates usades que puguin tenir a casa els treballadors, col·laboradors, usuaris i familiars vinculats amb qualsevol dels serveis o establiments de la Fundació.

La col·laboració entre la Fundació Pere Mata i el projecte Roba Amiga arriba després de la signatura d’un conveni entre la presidenta de la Fundació, Glòria Salvador, amb la directora de la Fundació Formació i Treball a Tarragona, Marina Arnau.

Amb la instal·lació d’aquests contenidors, la Fundació Pere Mata està col·laborant amb els programes de formació i ocupació desenvolupats per la Formació i Treball i dirigits a persones amb especials dificultats d’accés al mercat laboral.

La roba i calçat reunits seràn recuperats i reutilitzats en tallers i cursos formatius que gestiona Formació i Treball, lliurat a persones i famílies en situació de risc o exclusió social mitjançant Programes d’Entrega Social, o bé es distribuïts a través de les botigues que gestiona la Fundació, a preus simbòlics, per obtenir beneficis destinats íntegrament a la creació de llocs de treball per a persones vulnerables.

Formació i Treball, entre el seu ampli ventall de serveis, disposa d’una xarxa de botigues de roba de segona mà, on es dóna sortida a roba, mobles i altres objectes de consum domèstic que provenen de donacions de particulars i empreses (restes d’estocs i / o fora de temporada, tares imperceptibles, tot en molt bon estat i també material de segona mà). Per tant, part del finançament d’aquest projecte social es deu a la venda d’aquests productes que aparentment no tenen espai en la societat actual i als que la Fundació Formació i Treball els atorga un nou ús o oportunitat.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-pere-mata-instal%c2%b7la-16-contenidors-de-roba-amiga/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.