«

»

La Fundació recull el premi com a finalista dels Premis “la Caixa” a la Innovació i Transformació social 2015 pel projecte “Taula amiga, una taula on hi cap tothom”

» L’acte de lliurament dels premis va tenir lloc el 13 d’abril al CaixaForum de Barcelona

» Es van presentar més de 450 projectes socials de tot l’Estat

La Fundació Formació i Treball va ser una de les 50 entitats finalistes als Premis “la Caixa” a la innovació i transformació social d’entre 489 projectes presentats. Aquests premis es concedeixen en el marc de la convocatòria estatal de Lluita contra la pobresa i l’exclusió social.

Aquesta convocatòria té com a finalitat la inclusió social de persones en situació de vulnerabilitat, mitjançant projectes que s’adrecin a facilitar-ne el desenvolupament integral, que en potenciïn les capacitats i que afavoreixin la igualtat d’oportunitats.

El projecte guardonat, “Una taula on hi cap tothom” es va posar en marxa al desembre de 2015, amb la creació d’un Hort Urbà a la part baixa de Tarragona dirigit als usuaris i usuàries del menjador social Taula Amiga.

Actualment compta amb la participació de 9 famílies, i té previst ampliar-ne fins a 15 al llarg de l’any, sumant així un total de 60 persones beneficiàries. L’Hort Urbà és un espai on es treballa la convivència i col·laboració entre usuaris i veïns aprofitant el marc de la horticultura amb l’objectiu d’afavorir la distribució de productes bàsics i complementaris per una dieta equilibrada i de qualitat.

Aquest premi d’innovació social és una iniciativa promoguda per l’Obra Social “la Caixa” i suposa un reconeixement a les entitats que treballen per donar resposta a les necessitats emergents de la societat.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-fundacio-recull-el-premi-com-a-finalista-dels-premis-la-caixa-a-la-innovacio-i-transformacio-social-2015-pel-projecte-taula-amiga-una-taula-on-hi-cap-tothom/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.