«

»

La teva Escola també fa renéixer la roba i sabates? Apunta’t!

Des de la Fundació Formació i Treball iniciem la campanya educativa sobre recuperació de roba i calçat de segona mà. Aquesta iniciativa es treballa conjuntament amb centres educatius per tal de sensibilitzar i fer partícips als infants i adolescents del que és el projecte Roba Amiga.

El món educatiu és un col·lectiu que ens permet dissenyar un programa estable de col·laboració relacionat amb la conscienciació mediambiental i per aquest motiu treballem per tal d’establir diferents vies de participació amb les escoles.

Des de la Fundació oferim visites educatives a la planta de recuperació tèxtil Roba Amiga (Sant Esteve Sesrovires). Amb aquesta visita apropem als alumnes al procés de recuperació tèxtil per tal d’entendre la revalorització de la roba, sabates i teixit de la llar, i els seus avantatges per a la natura i a la societat. Al mateix temps s’aproximen a la realitat social actual a través de les persones que hi treballen, totes elles participants d’itineraris d’inclusió social.

Una altra via de col·laboració són les campanyes de recollida de roba als centres, aquesta acció permet donar suport a les tasques de formació i inserció laboral de persones vulnerables que desenvolupa la Fundació a través d’activitats de recuperació, reutilització i distribució de productes tèxtils mitjançant el Programa d’Entrega Social (finançat per l’Ajuntament de Barcelona) o la distribució a través de la xarxa de botigues de segona mà (els ingressos d’aquestes botigues es destinen íntegrament a la creació de llocs de treball dirigits a persones en risc d’exclusió social).

Gràcies a la suma de totes les col·laboracions aconseguim any rere any fer sostenible el projecte de recollida, recuperació i entrega de productes de primera necessitat a famílies amb escassos recursos econòmics, així com financiar els programes de formació i ocupació que desenvolupa la Fundació.

Tu també pots formar part del moviment #FesRenéixerLaTevaRoba, t’hi apuntes? escriu-nos a escoles@formacioitreball.org

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/la-teva-escola-tambe-fa-reneixer-la-roba-i-sabates/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.