«

»

Les universitats de Barcelona signen un conveni amb Yunus Centre

El projecte Social Business City Barcelona té com a objectiu transformar les necessitats socials de la ciutat mitjançant la promoció i el suport a l’emprenedoria social i les empreses socials i darrerament s’ha signat un conveni entre les universitats de Barcelona i el Yunus Centre per a la constitució d’aquest projecte. Les universitats que han signat aquest conveni han estat la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Abat Oliba CEU i la EADA Business School.

A més a Barcelona s’ha presentat el Laboratori de Co-creació d’empreses Socials, tant per a persones com per a entitats que vulguin promoure projectes d’empresa social per tal de combatre l’atur juvenil.

Social Business City no seria possible sense la implicació de l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació ”la Caixa”, la Fundació FC Barcelona, la Fundació Formació i Treball Diplocat, rdc-publicitat i comunicació, la Fundació Gentis, la Fundació Intermedia, Apunts i Tandem Social SCCL.

Si vols saber-ne més, pots trobar més informació sobre què és l’empresa social i en què consisteix el projecte al web www.sbcbarcelona.org

20160728 NP YSBC Barcelona

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/les-universitats-de-barcelona-signen-un-conveni-amb-yunus-centre/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.