«

»

Mercat de Roba Vintage a Pes. Omple el teu armari de peces amb històries que continuar

Els més puristes del sector de la moda defensen que per poder considerar a una peça roba Vintage, aquesta ha d’haver estat fabricada durant la primera meitat del S.XX. Per la gran majoria dels compradors Vintage però, a una peça de roba se li pot atribuir l’adjectiu “vintage” si com a mínim ha estat produïda 20 anys enrere.

Probablement, aquesta diferència de dècades ve donada per la gran dificultat que tenim (la gran majoria dels mortals) en aconseguir peces de roba produïdes durant la primera meitat del segle passat i per tant, si algú té la sort de poder adquirir-ne una, el més probable és que consideri que té entre les mans una valuosa antiguitat.

L’altra incògnita recorrent en el món del Vintage és quins són els motius que impulsen a la gent a comprar-la, i com tot a la vida, tants caps tants barrets! Algunes persones busquen crear el seu propi estil i diferenciar-se de la resta, altres busquen roba de qualitat o una alternativa a la fast fashion. Sigui quin sigui el motiu, una cosa està clara, totes elles contribueixen a preservar el nostre medi ambient, ja que no hi ha res més sostenible que reutilitzar.

Des de Roba Amiga, Empresa d’Inserció hem decidit organitzar la 1era edició de Mercat Vintage a Pes per tal d’oferir-vos la possibilitat de comprar roba Vintage (majoritàriament dels anys ‘60, ‘70 i ‘80) a preus antics: 10€/quilo i 8€/quilo en compres superior a 10 quilos. El mercat comptarà amb un mínim de tres tones d’autèntic Vintage i es podrà remenar i triar el que més us agradi.

La roba, que es recull diàriament i en la seva majoria dels contenidors de Roba Amiga, ha estat seleccionada curosament a la Planta de Roba Amiga de Sant Esteve Sesrovires, on hi treballen actualment 45 persones. El Mercat es realitzarà a la sede de Formació i Treball, de Sant Adrià de Besòs, on s’exposarà la roba dins un ambient festiu i ambientat amb mobiliari també Vintage.

Aquesta nova iniciativa, emmarcada dins dels valors mediambientals i socials de la nostra organització, representa per a nosaltres un repte de modernitat, d’estar al dia amb el que més ens agrada, sense perdre de vista el nostre objectiu principal: continuar treballant per crear llocs de treball per a les persones més vulnerables del nostre entorn.

Roba Amiga, és una empresa social dedicada al tractament de la roba usada, sabates i complements que neix de la unió de tres entitats sense ànim de lucre especialitzades en la recollida, selecció i distribució de la roba: la Fundació Formació i Treball, la Coordinadora Contra la Marginació de Cornellà i la Cooperativa Roba Amiga.

ACTIVITAT:

Dissabte 25 d’octubre de 2014 de 10.00h a 15.00h

Fundació Formació i Treball

carrer Ramon Llull, 430-438, 08930 – Sant Adrià de Besòs

Per més informació:

Alexandra González   alexandra@formacioitreball.org / 608 66 36 53

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/mercat-de-roba-vintage-a-pes-omple-el-teu-armari-de-peces-amb-histories-que-continuar/

4 comentaris

Un ping

 1. Elena Martinez Hernansaez

  Tinc 5 bosses grans de roba de senyora gran y de mitjana edat, la majoria en molt bon estat, alguna completamet nova.
  M`agradaria que algú la pogués aprofitar pero jo no la puc traslladar.
  Si la poguessiu venir a buscar em farieu un favor i estic segura que en treuriau profit.
  Us podeu posar en contacte amb per cores electrónic a al 619375986

  Moltes Gràcies
  Elena Martinez

  1. alexandra

   Benvolguda Elena,

   Agrair-li el haver pensat en nosaltres. Al tractar-se de recollida de roba particular, el servei el gestionem a través de l’Ajuntament de Barcelona; per poder passar a casa seva a recollir-ho necessitaríem que truqués al 900 226 226 o bé al 010 i concertés el dia i franja horària que millor li vagi perquè passem a recollir-ho.

   Gràcies!

 2. Omayra García

  Quan es tornà a fer el pròxim mercat de roba vintage? I on? Gràcies.

  1. alexandra

   Buenos días Omayra,

   El mercado vintage fue una prueba piloto para probar si era estilo de ropa que podía tener cabida dentro de la línea de tiendas de la Fundación. Actualmente estamos estudiando cuando podremos desarrollar un segundo. Una vez lo sepamos os lo comunicaremos lo antes posible.

   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.