«

»

Més de 200 matalassos… que tindran una segona vida

Avui comencem la setmana donant les GRÀCIES, i en majúscules! a un nou hotel col·laborador, es tracta dels amics de la cadena Ayre Hotels.

El passat mes de març, els companys de mobles l’Iba, el Mamadou i l’Enrique van anar, en nom de l’Entitat, a recollir la donació de més de 200 matalassos en molt bon estat que vam rebre per part de l’Ayre Hotel Casp.

Us deixem algunes fotografies de la recollida i expressem el nostre gust d’haver  comptar amb la presència del Director, el Sr. David Barrachina, la Governanta, la Sra. Lucía Mendes, així com el Valet, el Sr. Adrián Postolache. També volem agrair la col·laboració del Dept. de Pisos, el Dept. de RRHH i a l’Hotel Casp en general, els quals van facilitar i amenitzar aquesta recollida.

La donació rebuda va anar dirigida en el seu 75% a les peticions rebudes del Programa d’Entrega Social, projecte desenvolupat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu principal proveir d’articles imprescindibles per a la vida diària, majoritàriament mobles i roba, a persones i famílies amb escassos recursos econòmics que ens són derivades pels Serveis Socials dels Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i per Càritas amb els quals tenim establerts convenis de col·laboració.

La resta es dirigir a la venda de segona mà, finançament que ens permet mantenir i crear llocs de treball per a les persones que atenem des de l’Entitat.

De nou, GRÀCIES!

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/mes-de-200-matalassos-que-tindran-una-segona-vida/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.