«

»

Més d’un centenar de nens i nenes de la ciutat de Tarragona han pogut gaudir aquest estiu del projecte “Alimentem Somriures”

» Un nou projecte desenvolupat per Formació i Treball, la Fundació amiga i finançat per la Fundació Port Aventura

» L’objectiu ha estat garantir, durant el període de vacances, la rutina alimentària equilibrada dels infants que disposen de beques menjador a Tarragona.

 

Des de juny fins setembre, la Fundació amiga ha fet arribar àpats diaris equilibrats, adequats i de qualitat a un total de 255 persones, que inclouen 126 menors amb les seves famílies. Tots els beneficiaris han estat derivats de Serveis Socials atenent a la necessitat de seguir alimentant correctament a la població infantil i juvenil  de la ciutat durant els mesos en què es queden sense beca menjador.

L’any 2015 es van concedir a Tarragona un total de 4.143 beques menjador, una xifra que va creixent any rere any. D’aquesta manera amb el projecte “Alimentem Somriures” la Fundació amiga ha assegurat que aquests alumnes becats puguin seguir gaudint d’un àpat mínim al dia que sigui equilibrat.

L’entrega de menjar s’ha realitzat al menjador social de Taula Amiga, espai on les famílies podien recollir les cistelles amb aliments frescos com carn, peix, ous, fruites i verdures. Donant resposta a les demandes i les necessitats reals dels usuaris. El projecte ha estat possible gràcies al finançament de la Fundació Port Aventura i a la permanent col·laboració d’empreses com Mercadona, Consum, Llet Nostra, el mercat Central de Tarragona, així com el suport del Banc dels Aliments, entre d’altres; el quals han realitzat aportacions de productes de primera necessitat.

A més, aquest projecte continua durant la temporada escolar, oferint classes de reforç i suport educatiu als principals beneficiaris del projecte mitjançant uns mentors, que actuaran de tutors per assolir i millorar les competències adquirides durant el curs escolar dels infants.

Seleccionats pel 6è Sopar Solidari Port Aventura

“Alimentem Somriures” ha estat un dels 3 projectes seleccionat pel 6è Sopar Solidari de la Fundació Port Aventura 2016. Un esdeveniment benèfic que destina tota la seva recaptació a projectes que treballin per pal·liar la pobresa alimentària, fomentar la formació i la millora de qualitat de vida d’infants i joves en risc d’exclusió social. Els altres projectes seleccionats corresponen a l’Associació Provincial de Paràlisis Cerebral (APPC) i el Taller Baix Camp.

L’acte va tenir lloc el passat dijous 6 d’octubre i va reunir a més de 1.200 persones sota un mateix objectiu, sumar-se a l’esforç i treball diari d’aquestes entitats. La recaptació total d’aquest Sopar ha estat de 85.302€.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/mes-dun-centenar-de-nens-i-nenes-de-la-ciutat-de-tarragona-no-shan-quedat-sense-plat-a-taula-aquest-estiu-gracies-al-projecte-alimentem-somriures/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.