«

»

Nou servei gratuït de rutes en bicicleta per Barcelona

El BiciPark, la iniciativa d’aparcament vigilat de bicicletes promoguda per la Fundació Formació i Treball, inaugura una nova activitat a partir del proper 22 de març. Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, posarà en marxa un servei gratuït de rutes en bicicleta per la ciutat de Barcelona.

Així és com el projecte social dóna un pas més amb l’objectiu de fomentar l’ús de la bicicleta, oferint rutes gratuïtes per la ciutat de Barcelona. Sota el nom de “Passejada Amiga” es vol donar a conèixer la ciutat des d’un nou punt de vista, des de la mirada que tenen els joves en risc d’exclusió que gestionen el projecte de BiciPark. A més, en cas de no disposar de bicicleta, “Passejada Amiga” dóna la possibilitat d’accedir al lloguer d’aquestes, ja siguin per homes, dones, adaptades i fins i tot elèctriques, a preus assequibles.

El programa de rutes s’iniciarà el proper 22 de març, amb la previsió de fer-ne 12 passejades (fins i tot amb bicicletes adaptades) els diumenges als matins. Actualment hi ha 3 definides que es realitzaran durant els mesos de març i abril: Passejada modernista 22 de març, Passejada modernista 19 d’abril i Passejada per les Corts 26 d’abril.

Us recordem, que BiciPark és el primer aparcament vigilat de bicicletes que afavoreix la mobilitat sostenible i la inserció sociolaboral. El servei és gestionat per personal provinent de col·lectius de joves en situació o risc d’exclusió social, i ofereix un servei de qualitat en la vigilància i custòdia de bicicletes. El projecte també inclou serveis addicionals relacionats amb el món de la bici, com ara la reparació i manteniment de bicicletes, el lloguer de bicicletes noves, així com la venda de bicicletes de segona mà.

Us convidem a participar en aquesta nova activitat plena d’il·lusió, que canviarà els vostres matins de diumenge i els omplirà de diversió, esport i solidaritat.

Més informació: http://bicipark.org/productes-i-serveis/passejada-amiga/

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/nou-servei-gratuit-de-rutes-en-bicicleta-per-barcelona/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.