«

»

“Para ti es poco, para muchos es mucho”

Fundacion SarQuavitae i la Fundació Formació i Treball signen un acord global de col·laboració, el qual inlcou la posada en marxa d’una campanya de recollida de roba en les seves oficines i centres residencials de Barcelona.

Des de el dilluns, 22 de octubre, tant el personal intern de SarQuavitae com tots els seus usuaris i famílies dels centres residencials del grup SAR, podran fer entrega de la seva roba usada o en desús en els contenidors de Formació i Treball, com a membre de Cooperativa Roba Amiga.

Formació i Treball se encarregarà d’instal·lar aquests contenidors taronges de Roba Amiga en els diferents centres de Barcelona. Així mateix, Fundación SARquavitae ha volgut maximitzar els esforços i ampliar la iniciativa a nivell nacional mitjançant el contacte amb entitats amb projectes socials vinculats a la recuperació de residus i amb programes que fomenten la inserció laboral. Per a la distribució estatal d’aquests, s’ha comptat amb la col·laboració de l’Asociación Española de Recuperadores de Economía Social y Solidaria (AERESS).

La roba i complements que es recollin es portaran a la planta de reciclatge de Formació i Treball, formant part de la cadena en la que treballen 50 persones d’inserció (entre recollida, tria, distribució i botigues de roba).

Gestos que creen grans oportunitats

El conveni signat posa de manifest el gest que SarQuavitae porta a terme per la Fundació des de fa anys, com el suport a la inserció laboral de col·lectius vulnerables.

Així com nous gestos que es desenvoluparan a partir d’ara, en els que es troba inclosa l’actual participació en campanyes de sensibilització social i mediambiental.

 

Esperit col·lectiu

Aquesta primera campanya també compta amb el recolzament de CONFIDE, grup empresarial al qual pertany el grup SarQuavitae i que presta serveis dirigits a la millora de la qualitat de la vida de les persones mitjançant la creació i gestió de serveis i les seves infraestructura adquants a les necessitats personals, familiars i empresarials al llarg de la vida. El grup CONFIDE també col·locarà contenedors de recollida de roba en les seves oficines de Barcelona.

 

Para ti es poco, para muchos es mucho

Sota aques lema, des del 22 de octubre i fins el proper 9 de noviembre, SarQuavitae posa a disposició del seu personal i dels seus usuaris beneficiaris dels seus serveis, contenidors de roba ubicats en les seves oficines i centres residencials a nivell nacional.

L’objetiu de la recollida de roba és donar una segona vida a la roba usada, per a reduir el seu impacte ambiental, així com afavorir el  Programa de Entrega Social i crear ocupabilitat per persones en risc d’exclusió social.

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/para-ti-es-poco-para-muchos-es-mucho/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.