«

»

Participació en Fira Solidària de Nadal, Jardinets de Gràcia

Després de l’èxit de la primera i la segona edició d’aquesta fira, els jardinets de Gràcia tornaran a omplir-se de casetes on trobar els regals més solidaris d’agricultura ecològica, jocs, artesania, fusteria…

Enguany, hi participem més de 30 entitats i empreses de l’economia social de la ciutat que treballem per la inserció sociolaboral. Empreses, entitats i centres especials de treball que formem part de la Xarxa d’Economia Social de Barcelona exposarem i vendrem els nostres productes a 30 casetes, on trobareu tot el que pugueu imaginar… i més.

Enguany la Fundació portarà productes elaborats per la seva escola d’hostaleria D’INS, com són cafè, xocolata amb fartons, muffins, entre d’altres. A més, la patge Estel visitarà la Fira Solidària de Nadal d’Economia Social. Des de l’any 2008, Barcelona compta amb la patge Estel, un personatge femení de Nadal, per fomentar l’adquisició de joguines que no siguin ni violentes ni sexistes. 

Apunta-ho a l’agenda, del 12 al 23 de desembre, de dilluns a divendres de 12.00 a 21.00 hores i dissabtes i diumenges d’11.00 a 21.00 hores, als jardinets de Gràcia. T’esperem!

 

 

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/participacio-en-fira-solidaria-de-nadal-jardinets-de-gracia/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.