«

»

Posada en marxa de “PROJECTE D’INTERVENCIÓ PER A PERSONES IMMIGRADES PROCEDENTS D’ASSENTAMENTS IRREGULARS”

En col·laboració amb l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, hem engegat un projecte d’intervenció adreçat a persones immigrades procedents d’Assentaments Irregulars.

La finalitat del projecte és la d’integrar social i laboralment, durant el període 2013-2014, a un mínim de 12 persones d’origen immigrant, procedents dels assentaments irregulars ubicats, sobretot, al Districte de Sant Martí.  Per a tal fi, a Formació i Treball, Empresa d’Inserció estem desenvolupant itineraris d’inserció personalitzats que inclouen la contractació laboral dels beneficiaris i beneficiaries en les pròpies activitats productives, mitjançant contractes d’inserció.

Els contractes d’inserció pretenen ser el pas previ a la inserció laboral del/la treballador/a en l’empresa ordinària.  Les persones contractades reben recolzament durant tot el procés per part dels/de les tècnics/ques d’acompanyament a la inserció i a la producció, dins del marc d’un itinerari individualitzat i professionalitzador.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/posada-en-marxa-de-projecte-dintervencio-per-a-persones-immigrades-procedents-dassentaments-irregulars/

2 comentaris

 1. cesar

  SOÇ DEL BARRI , MOLT CECA A AQUESTA GENT.
  ESTIÇ EN RISC DE EXLUSIO SOCIAL.
  PODRIA PARTICIPAR??
  SI ES ASI ADONDE DEBERIA DIRIJIRME?
  MERÇI

  1. alexandra

   Bona tarda César,

   Hauries de de contactar amb els serveis socials de la teva zona i demanar recolzament de l’entitat més propera que tinguis al teu domicili per donar-te suport a la recerca de feina.

   Esperem haver donat resposta al teu dubte,

   Gràcies,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.