«

»

Programa d’Entrega Social per a Entitats

Seguint la tradició del nostre Programa d’Entrega Social de roba i mobles dirigit a famílies i persones derivades dels diferents Serveis Socials, enguany hem aconseguit ampliar la xarxa d’entrega d’aquests articles imprescindibles per a la vida diària a usuaris i usuàries d’altres Entitats a través del projecte Cadena d’Oportunitats.

Amb aquest programa, mostrarem l’efectivitat del treball en xarxa abastint a famílies amb necessitats bàsiques així com a altres entitats del tercer sector, sensibilitzant a la població del benefici que genera donar segones oportunitats als béns en desús, així com contribuir a la sostenibilitat mediambiental i potenciar les pràctiques de responsabilitat social de les empreses.

Cadena d’Oportunitats té un caràcter transformador en quant a la implicació cada cop major del teixit empresarial i també dels particulars en la creació de segones oportunitats, tan pel que fa al reciclatge d’objectes en desús, com al fet de cobrir amb aquests les necessitats bàsiques d’una persona o família que té una mancana greu en aquest sentit.

Aquest nou recurs, finançat pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social de “la Caixa” el desenvoluparem a la seu principal de Sant Adrià i a la delegació de Vila-seca (Tarragona). Per ara ja hi ha més de vint entitats beneficiàries, esperem ens aquests mesos poder donar cobertura a moltes famílies i a moltes entitats. Recordeu que la vostra roba, mobles o altres objectes de la llar en desús poden millorar la vida de moltes famílies.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/programa-dentrega-social-per-a-entitats/

2 comentaris

 1. Jesús

  Quisiera saber donde puedo donar ropa usada en Mollet del Vallès.
  Saludos.

  1. alexandra

   Buenos días Jesús,

   Dentro de la Cooperativa Roba Amiga, por zona, la zona de Mollet la gestiona la Fundació Andromines. Le adjunto el enlace con la información de contacto: http://www.andromines.net/

   Saludos,

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.