«

»

Programa Operatiu de Lluita contra la Discriminació 2007 – 2013

En Formació i Treball portem anys realitzant Itineraris Integrats d’Inserció i Contractes d’Inserció dins el Programa Operatiu Lluita contra la Discriminació cofinançat pel Fons Social Europeu.

Dins d’aquest programa duem a terme assessorament individual i tallers de formació instrumental, ocupacional, recerca de feina, intermediació laboral i prospecció de mercat per a la realització de pràctiques en empreses, factor que considerem clau per construir un aprenentatge sòlid i realista de l’ofici a exercir.

La nostra programació per aquest any 2012 inclou per primera vegada, una línia d’emprenedoria i autoocupació que desenvoluparem durant el segon semestre de l’any per facilitar informació, eines de suport i assessorament per a aquelles persones que vulguin posar en marxa un projecte de negoci.

Una altra novetat és la incorporació del “Servei de pisos i bugaderia d’hotel”. Amb aquesta especialitat ampliem l’oferta formativa, que igual que l’any passat també contempla “Neteja general, industrial i de vidres”. Tots dos cursos van dirigits a persones derivades per agents socials, compten amb pràctiques en empreses del sector i es realitzaran en l’últim trimestre de l’any.

Us mantindrem informats dels resultats del programa.

Enllaç permanent a aquest article: http://www.formacioitreball.org/programa-operatiu-de-lluita-contra-la-discriminacio-2007-2013/

Leave a Reply

El teu email mai es publicarà.